Η εταιρεία Altiswood ιδρύθηκε το 1960 από τον Αλτή Χριστόφορο και είναι η εξέλιξη της εταιρείας των Αφών Αλτή που άρχισε να δραστηριοποιείται το ίδιο έτος στο χώρο του επίπλου. Στα ακόλουθα χρόνια εισήλθαν στην εταιρεία οι Υιοί του Αλτή Χριστοφόρου  και η Εταιρεία αναπτύχθηκε σε μονάδα επενδύσεων καπλαμά σε επιφάνειες, σε ιδιόκτητο χώρο 4000 τ.μ. Οι παντογράφοι και τα κέντρα εργασίας μεταποίησαν περαιτέρω τις πρώτες ύλες σε υψηλής ποιότητας και παραγωγικότητας πόρτες “Porte by Altis”.
Το προσωπικό εξειδικεύτηκε στο ξύλο και με συνεχή παρακολούθηση της μόδας μεταποιεί στα πιο μοντέρνα σχέδια τις Α’ Ύλες. Η εταιρεία Altiswood έχει επενδύσει ανέκαθεν σημαντικούς πόρους στον τομέα παραγωγής και αυτό της έδωσε τη δυνατότητα να καθιερωθεί ως η πιο τεχνολογικά προηγμένη στον κλάδο. Επιπλέον, για να είναι σε θέση να συνδυάσει την τυποποίηση της παραγωγής με τη μέγιστη ικανότητα προσαρμοστικότητας που απαιτεί η αγορά βασίζεται στη χρήση λογισμικού, σε διαδικασίες και τεχνολογία σχεδιασμένες κατά
Η κατασκευή προϊόντων τεχνολογικά πάντα καινοτόμων, ο συνδυασμός ασφάλειας και design σε μια ευρεία γκάμα θυρών κατάλληλων για οποιαδήποτε διακόσμηση και προσαρμόσιμων κατά βούληση, είναι οι επιδιωκόμενοι στόχοι της εταιρείας από τη δημιουργία της. Η παραγωγή πρωτοποριακών προϊόντων σημαίνει επίσης ότι είμαστε καινοτόμοι στο μέτωπο των βιομηχανικών διεργασιών.
Για την τελειοποίηση της μονάδας κάθετης παραγωγής δημιουργήθηκε νέο τμήμα παραγωγής κάσας και περβαζιού, σε επίσης ιδιόκτητο χώρο 2000τ.μ. Έπειτα και από αυτό το βήμα η Altiswood είναι αυτοδύναμη στον τομέα της εσωτερικής πόρτας και θωρακισμενων θυρων καθορίζοντας νέα σχέδια σε όλο και πιο υψηλές ποιότητες, με το πιο οικονομικό κόστος. Στόχοι της εταιρείας η πιστοποίηση των προιόντων και η προώθηση τους σε αγορές των Βαλκανίων και του κόσμου (Ρωσία, Αραβικά κράτη…) γι’ αυτό και δημιουργήσαμε αντιπροσώπους.
Η εταιρεία στεγάζεται σε ιδιόκτητο χώρο στα Λαγυνά Θεσσαλονίκης έκτασης 6000 τ.μ ο οποίος φιλοξενεί τα γραφεία διοίκησης και τους χώρους παραγωγής. Ακόμη διαθέτει εκτεταμένο δίκτυο πωλήσεων, που εγγυάται άμεση συνεργασία, γρήγορη παράδοση και τέλεια εξυπηρέτηση.