30 Ιουλίου 2014

Τώρα μπορείτε να επιλέξετε την ουσία, το χρώμα και το φινίρισμα της επιλογής σας. Στη συνέχεια μπορείτε να εκτυπώσετε τις επιλογές σας και να επισκεφθείτε την έκθεσή μας εκέι θα βρείτε τους δικούς μας ανθρώπους οι οποίοι θα είναι στην ευχάριστη θέση  να σας βοηθήσουν να αναπτύξετε το έργο σας.

27 Ιουλίου 2014

Χρήσιμες συμβουλές.

Τι πρέπει να προσέξετε κατά την αγορά μιας πόρτας laminate.

Οι πόρτες που παρασκευάζει η εταιρεία Altiswood διαθέτουν κάσωμα το οποίο ειναι επεξεργασμένη πολυκολλητή ξυλεία Γερμανίας για να μη στραβώνει. Τα περβάζια είναι από κόντρα πλακάζ θαλάσσης επίσης πολύκολλητή ξυλεία!

Η επιφάνεια laminatείναι, πιστοποιημένα, από σκληρό cpl μελαμίνη με ανθεκτικότητα στις γρατζουνιές. Επίσης η εταιρεία μας δε χρησιμοποιεί σκέτο χαρτί το γνωστό foil διότι είναι πολύ λεπό και γρατζουνιέται ευκολα εν αντιθέσει με το cpl. 

Είναι πολύ σημαντικό να γνωρίζετε οτι οι πόρτες που εμπορεύονται τα μεγάλα πολυκαταστήματα διαθέτουν  MDF ΚΑΣΩΜΑ το οποίο μέσα σε λίγες εβδομάδες,το πολύ μήνες θα έχει φουσκώσει από την υγρασία.Επιπλέον η εταιρεία Altis wood κατηγορηματικά απορρίπτει το MDF (πεπιεσμένο χαρτίστο κάσωμα κι αυτό γιατί o μεντεσές αποκλείεται να κρατηθεί πάνω στην πόρτα οπότε με τα πρώτα κλεισίματα της πόρτας ο μεντεσές θα “πετάξει” συνεπώς είναι αδιαννόητο να κλείσει,σωστά,η πόρτα έως καθόλου.

 

27 Ιουλίου 2014

Γιατί να προτιμήσω τις πόρτες σας?

Διότι παράγονται στην Ελλάδα με υψηλή ποιότητα και έχοντας τα κατάλληλα πιστοποιητικά.Πρωτίστως, λαμβάνουμε υπόψην μας τις ανάγκες της Ελληνικής δόμησης στην κατασκευήτης πόρτας παρέχοντας ξύλινες κάσες και περβάζια

τα οποία είναι ανθεκτικά στην υγρασία.

Επιπλέον, το εργοστάσιο είναι επώνυμο σε σχέση με ένα ανώνυμο πολυκατάστημα το οποίο πουλάει οτιδήποτε με γνώμονα τη χαμηλή τιμή η οποία στο τέλος αποδεικνύεται πιο ακριβή και μη λειτουργική εαν προσθέσεις τα διάφορα εξτρα που πρέπει να χρεωθείς.

Επιπροσθέτως, λόγω του ότι έχουμε γραμμή παραγωγής μπορούμε να σας παρέχουμε ανταλλακτικά μέρη της πόρτας σε περίπτωση που δημιουργηθούν πρόβληματα χτυπημάτων ή αν θελήσετε να ανακαινίσετε το σπίτι σας. Ετσι δεν θα επιβαρυνθείτε με το κόστος αλλαγής όλων των κουφωματων.