ΘΕΜΑ : Προδιαγραφές και εξοπλισμός για σασί ECO MS 12

Αποτελείται από ένα θυρόφυλλο και μία μεταλλική κάσα. Το θυρόφυλλο είναι κατασκευασμένο εξωτερικά από γαλβανισμένη λαμαρίνα πάχους 0,60mm, εσωτερικά αποτελείται από 2 κάθετες νευρώσεις πάχους 0,60mm που ενισχύουν την θωράκιση. Περιλαμβάνει μηχανισμό college essay writer uk κλειδώματος σταθερό και κινητό. Στη μπροστινή πλευρά έχει 2 μονούς κινητούς μηχανισμούς 1 πάνω και 1 κάτω από την κλειδαριά, τα 4 τέσσερα έμβολα της κλειδαριάς και την γλώσσα, όπως και τον μηχανισμό ελεγχόμενου ανοίγματος (σύρτης νυκτός παλινδρομικός). Στη πίσω πλευρά του θυρόφυλλου υπάρχουν 4 σταθερά έμβολα.

Για τον εξοπλισμό της πόρτας υπάρχει κλειδαριά χρηματοκιβωτίου SECUREMME με μικρό κλειδί, με μύλο Κ2 και ντιφέντερ.

Η κάσα είναι κατασκευασμένη από λαμαρίνα ψυχρής εξέλασης (DCP), με πάχος 1,25mm, βαμμένη ηλεκτροστατικά σε χρώμα μαύρο ματ σαγρέ. Έχει ειδική υποδοχή για τοποθέτηση θερμοηχομονωτικού λάστιχου. Η κάσα ενισχύεται με ενσωματωμένη προκάσα σε μορφή κοιλοδικού στα 2 κάθετα, ενώ το κεφαλάρι είναι ανοικτού τύπου.

Περιλαμβάνει μεντεσέδες βαρέου τύπου ρυθμιζόμενοι κατά ύψος καθώς και λάστιχο PDM 8Χ8 αυτοκόλλητο για την μεταλλική γωνία μήκους 5,5m και λάστιχο φούσκα για την μεταλλική κάσα μήκους 5,5m. Όλα είναι συσκευασμένα σε σακούλα και κατά την διάρκεια της μεταφοράς οι σακούλες εμπεριέχονται σε χαρτοκιβώτιο.

Το μοντέλο MS 12 κατασκευάζεται custom essay writing services στις ακόλουθες διαστάσεις, πλάτος 90 (88) – 95 (93) – 100 (98) και ύψος 205 (202) – 210 (207) – 215 (212).

Το μοντέλο ECO ενδείκνυται, για να μην υπάρχουν λειτουργικά προβλήματα, για επενδύσεις MDF – LAMINATE πάχους 0,7mm και όχι για επενδύσεις χειροποίητες και αλουμινίου.

 

ΘΕΜΑ : Προδιαγραφές και εξοπλισμός για σασί MS 14

Το φύλλο της πόρτας είναι αδιάρρηκτο από γαλβανισμένη λαμαρίνα με ειδική σκληρότητα. Το εσωτερικό φύλλο θωράκισης, με πάχος 0,8mm, έχει τρεις κάθετες νευρώσεις που ενισχύουν τη θωράκιση. Το εξωτερικό φύλλο της πόρτας έχει πάχος 1mm.

Κάσα από λαμαρίνα ψυχρής εξέλασης, με πάχος 1,5mm, βαμμένη ηλεκτροστατικά σε χρώμα μαύρο ματ σαγρέ. ‘Έχει ειδικό άνοιγμα για τοποθέτηση θερμοηχομονωτικού λάστιχου στη κάσα.

Η κάσα ενισχύεται με ενσωματωμένη προκάσα σε μορφή κοιλοδικού στα 2 κάθετα καθώς κλειστού τύπου είναι και το κεφαλάρι. Ο αποστάτης κάσας είναι ήδη τοποθετημένος.

Στη μπροστινή πλευρά έχει 2 διπλούς κινητούς μηχανισμούς 1 πάνω και 1 κάτω από την κλειδαριά, τα 4 τέσσερα έμβολα της κλειδαριάς και την γλώσσα, όπως και τον μηχανισμό ελεγχόμενου ανοίγματος (σύρτης νυκτός παλινδρομικός). Στη πίσω πλευρά του θυρόφυλλου υπάρχουν 4 σταθερά έμβολα.

Για τον εξοπλισμό της πόρτας υπάρχει κλειδαριά χρηματοκιβωτίου SECUREMME με μικρό κλειδί, με μύλο Κ2 και ντιφέντερ.

Μεντεσέδες βαρεού τύπου ρυθμιζόμενοι κατά ύψος καθώς και λάστιχο PDM 8Χ8 αυτοκόλλητο για την μεταλλική γωνία μήκους 5,5m και λάστιχο φούσκα για την μεταλλική κάσα μήκους 5,5m. Ρύθμιση της γλώσσας της κλειδαριάς (αντίκρισμα κλειδαριάς). Πανοραμικό ματάκι. Αυτόματος ρυθμιζόμενος ανεμοφράκτης. Εξαρτήματα πόρτας (πόμολα, χερούλι) σε χρυσό και νίκελ ματ.

Οι στάνταρ διαστάσεις είναι οι ακόλουθες:

ΠΛΑΤΟΣ : 90 – 95 – 100 ΥΨΟΣ : 205 – 210 – 215 , οποιαδήποτε άλλη διάσταση κοστολογείται σαν ειδική κατασκευή.